Home > Een passie voor interieur

Een passie voor interieur

Na het posten van onze eerste tips rond inrichting, geef ik je graag een kijkje in mijn persoonlijk leven waarbij ik je meer vertel over mezelf en mijn passie voor interieur. 

Mijn passie voor interieur ontstond toen ik heel jong was. Bijna elke woensdagmiddag richtte ik mijn zolderkamer opnieuw in. Elk meubel stond op alle mogelijke plaatsen in de kamer. Toen ik iets ouder werd en alleen woonde, trok ik regelmatig op zondag naar Hulst om daar nieuwe decoratie op de kop te tikken en dit een plaatsje te geven in mijn interieur. Nog iets later in mijn leven begon ik zelf allerlei decoratieve technieken uit te proberen. Zo volgende ik verschillende opleidingen om zelf verf te maken en om de echte, authentieke tadelakt te maken en aan te brengen.

Ik hou ervan om schoonheid te creëren door middel van eenheid en rust te brengen in een interieur.

Zelf laat ik me regelmatig inspireren. Dit door naar beurzen in verschillende landen te reizen. Zo trek ik twee keer per jaar naar Maison & Objet in Parijs om op de hoogte te blijven van de laatste trends en de nieuwe collecties van verschillende fabrikanten te ontdekken. Ook het “Salone del Mobile” in Milaan is een enorme bron van inspiratie. En de jaarlijkse “Furniture Fair” in Brussel is dan weer ideaal om met fabrikanten uit eigen land en hun collecties kennis te maken.   

Mijn eigen favoriete stijl gaf ik de naam “natural living”. Dit is een combinatie van natuurlijke materialen als ruw hout, riet en linnen in een omgeving van rustige tinten en organische vormen. Deze laatste bekomen door gebruik te maken van natuurverven en leempleisters.

“Maak een afspraak”

Veel liefs,

Handtekening-Ines-bruin
Deel dit bericht:

Heeft dit blogbericht je geïnspireerd? Maak dan een afspraak en wij richten jouw vakantiewoning tot in de puntjes in.

Andere blogberichten