Over mij

Magie zit in de details. Als interieurvormgever ga ik op zoek naar natuurlijke perfectie, naar balans en harmonie. Ook in jouw vakantiehuis.

Enkele jaren geleden waagde ik me aan een enorm project: het ombouwen van een zeventiende -eeuwse mas tot een luxueuze vakantiewoning – met behoud van zoveel mogelijke authentieke elementen. Ik leerde er veel uit. Ook over de uitdagingen die er zijn wanneer je zo’n vakantiewoning helemaal naar jouw smaak wil inrichten. 

Met Ines Van Mele wil ik eigenaars van een vakantiewoning begeleiden, ondersteunen én volledig ontzorgen bij de inrichting.

Op maat van elke klant

Daarvoor begin ik bij jou. Ik wil jouw persoonlijke smaak en voorkeuren begrijpen, voelen. Want die vormen de start van mijn creatieve proces. En door te luisteren naar jouw wensen, zorg ik ervoor dat jouw vakantiewoning smaakvol wordt ingericht én dat die inrichting binnen jouw budget past. Dankzij mijn transparante aanpak heb jij financiële duidelijkheid – zonder onvoorziene kosten.

Mooie en kwalitatieve meubelen, subtiele decoraties en essentiële zaken zoals bed- en badlinnen, huisraad en elektro – ik zorg ervoor. Van bestelling tot transport en plaatsing, alles is geregeld.
Jij hoeft alleen nog maar je koffers uit te pakken en te genieten.

Werkwijze

Een tot in de puntjes ingerichte vakantiewoning op maat van jouw wensen, noden en voorkeuren. Dat is altijd het uitgangspunt van onze samenwerking. Daarom werk ik altijd volgens eenzelfde aanpak:

  • Tijdens een eerste gesprek kom ik langs bij jou en duik ik diep in wat jij belangrijk vindt voor je interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde stijl? Of weet je nog niet waar je juist naar op zoek bent? Ik help je graag op weg. Samen bekijken we verschillende stijlen en onderzoeken we wat het beste bij je past. Ook je budget komt ter sprake.
  • Daarna stel ik een sfeerboek samen, een gepersonaliseerd document waarin ik je hele interieur toon – tot de kleinste details. Van meubelstukken tot verfkleuren en van besteksets tot theelichtjes. Je sfeerboek is een unieke weerspiegeling van jouw stijl en zorgt voor een mooie harmonie tussen looks, sfeer en functionaliteit. Zo heb ik de perfecte basis om van je vakantiewoning om te toveren tot een home away from home.
  • Hebben we een go? Dan zorg ik ervoor dat alle interieuritems – van de grootste kast tot het kleinste gastendoekje – netjes geleverd, uitgepakt en geïnstalleerd worden. Kasten vullen, meubelen monteren, raamdecoratie ophangen en de stofzuiger inpluggen? Ook dat neem ik graag voor mijn rekening!
  • Jouw vakantiewoning is tot in de puntjes ingericht. Het enige wat jij nog moet doen, is genieten van je vakantie!

Ik luister graag naar jouw wensen, om zo de vakantiewoning van je dromen in te richten.