Appartement in Mediterranean Modern aan de Portugese Zilverkust

In surfparadijs Nazaré aan de Portugese Zilverkust ligt een prachtig vakantieappartement, ingericht in een moderne Mediterrane stijl: aqua, turkoois, zand en beige brengen de oceaan en het strand naar binnen, terwijl accenten in tapijten en kussens een subtiele touch toevoegen.

In de woonruimte staat een ronde tafel met vier stoelen, genoeg voor dit tweeslaapkamerappartement. De door de klant gekozen love seat en verlichting harmoniëren met de lampen van Light & Living, een Nederlands verlichtingsmerk. Het dressoir en tv-meubel werden op mekaar afgestemd. 

In de slaapkamers versterken lampen van Bazar Bizar en houten jaloezieën het mediterrane gevoel. Het beddengoed is van De Witte Lietaer, geweven in luxueus katoensatijn.

De keuken ontbreekt het aan niets: van de nieuwste inbouwapparatuur tot het kleinste keukengerei, alles is voorhanden voor een zorgeloos verblijf. Ook de badkamer is compleet ingericht.

In de woonkamer hangen luxueuze gevoerde stoffen gordijnen die soepel vallen, terwijl de slaapkamers en keuken zijn uitgerust met zonwerende raamdecoratie. De gordijnen in de woonkamer hebben een zonwerende laag, en in de slaapkamers vergroten black-outgordijnen het gevoel van privacy en luxe.

Wat dit appartement echt uniek maakt, is de naadloze overgang van de binnenruimtes naar het terras. Zowel vanuit de living als vanuit de grote slaapkamer stap je zo het terras op, waardoor binnen en buiten één worden in deze prachtige kustomgeving. Over elk detail is nagedacht, waardoor een stijlvolle en luxueuze vakantiesfeer ontstaat die perfect past bij de prachtige omgeving.